Softline Hospitality

Softline Hospitality is ontstaan uit de ontwikkeling binnen de hospitality branche om steeds meer onderscheidende waarden toe te kennen aan ‘kwaliteit van nachtrust’. In eerste instantie waren dit voor Softline enkele (boutique) hotels en later ook B&B’s en recreatieve bedrijven voor langdurig verblijf.

Door het projectmatige karakter is het mogelijk om maatwerk te leveren, zodanig dat onze klant naast ‘excellente gastvrijheid’ ook op het thema ‘gezonde en comfortabele nachtrust’ het verschil kan maken. Daarnaast kunnen onze klanten altijd vertrouwen op een premium uitstraling, die bijdraagt aan de algehele beleving van de (hotel) kamer.

Transport, installatie en montage? Dat doen onze eigen professionals: een extra garantie dat het degelijk én met zorg wordt uitgevoerd.

Nieuwsgierig? Bel ons gerust: 024-3567846 of info@softlinebedden.nl

Ervaar Softline

Bij deze hotels en B&B’s kun je heerlijk bijkomen en genieten van ultieme gastvrijheid. Bovendien… hier lig je op de échte bedden van Softline: even lekker bijslapen dus!Vesper Hotel, Noordwijk

Vesper is het 35 kamer tellende boutique-hotel aan de Nederlandse kust, gelegen aan de rustige zuidkant van de boulevard van Noordwijk.

Geïnspireerd door de grote markten in Parijs heeft iedere kamer zijn eigen verhaal. Kleur, uitstraling en meubels maken alle hotelkamers van Vesper uniek.

Zo is ook iedere kamer uitgerust met een speciaal op maat gemaakte Softline boxspring. waarbij de unieke bekleding is afgestemd op het verhaal van de kamer.

Sonnevijver Residence, Lanaken (België)

In Lanaken, net over de Belgische grens bij Maastricht, vind je park Sonnevijver.

Hier staan vier sfeervolle en zeer comfortabele boshuisjes, waarin je heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur. Ook aan een gezonde nachtrust is gedacht: je slaapt hier op de comfortabele bedden van Softline!

La Boutique, Nijmegen

Recht tegenover het Radboud UMC en vijf minuten bij het centrum vandaan vind je dit gezellige boutique hotel. In 2022 zijn de hotelkamers gloednieuw opgeleverd. Er zijn hotelkamers, familiekamers en twee grotere appartementen. Je bent gegarandeerd van een uitgeruste nachtrust door de bedden van Softline!

Hotel Manna, Nijmegen

Achter de statige gevels van de Oranjesingel in Nijmegen is sinds 2009 hotel Manna gevestigd.

De inspiratie waarmee Manna tot een bijzondere plek is geworden is opgedaan in de grote Europese steden. Dat is terug te vinden in de 10 suites met luxe Softline bedden en in de geweldige brasserie, een locale hotspot!

Hotel De Bankier, Cuijk

Hotel De Bankier vind je in het hart van Cuijk: schuin tegenover de schouwburg en op steenworp afstand van de Maas. De Bankier beschikt over 7 eigentijdse tweepersoonskamers met allen een kingsize bed. De luxe kamers zijn smaakvol ingericht en hebben een eigen karakter. In het restaurant word je bovendien culinair verrast!

Hotel Blue, Nijmegen

Op slechts 50 meter afstand van hotel Manna opende in 2016 hotel Blue haar deuren. Hier is een spraakmakend en stijl- en sfeervol interieur kenmerkend voor de kwaliteit. Blue heeft 30 kamers, een brasserie en een mooie bar. Ook in dit hotel word je uitgerust wakker in een bed van Softline.

Bed & Breakfast De Hoeve, Huisseling

Sinds 2020 is deze hoeve uit 1800 geheel gerenoveerd tot een geweldige plek om tot rust te komen in de natuur. B&B De Hoeve is kleinschalig met twee comfortabele studio’s en relaxt ruimte.

Dompel je onder in rust, gastvrijheid en de natuur.

B&B Liefkeshoek, Katwijk a/d Maas

Liefkeshoek is een kleinschalige overnachtingslocatie in Katwijk aan de Maas en bestaat sinds 2013.

Voor de realisatie van deze mooie locatie zijn de voormalige varkensstallen gesloopt en is op dezelfde locatie een luxe vakantiewoning en een studio gerealiseerd, in een stoere landelijke stijl.

Katwijk is gelegen in Noord-Brabant en de provincies Gelderland en Limburg liggen aan de overzijde van de Maas. Geniet en kom lekker bij op deze rustgevende, natuurlijk locatie