Matrassen

Rembrandt
Pulse® natuur latex
Dit natuurlijke latex is extra flexibel en biedt vloeiende tegendruk aan het lichaam voor een groot(s) comfortgevoel. De latex bevat een micro perforatie wat zorgt voor extra ventilatie!

Rand-tot-rand techniek
Over de gehele breedte van het matras zijn pocketveren aangebracht. Dit zorgt voor een optimaal comfort door gelijke tegendruk en voor extra ventilatie door het ontbreken van afsluitende randbalken.

Micro 7 zone pocketvering 
De micro-pocketvering biedt met extra veren vanuit 7 zones nog meer ondersteuning aan het lichaam. Schouders, taille en heup krijgen gebalanceerde tegendruk, zodat de ruggenwervel recht ligt: gezond en rustgevend.

Ventilatie 
Het schuim met open celstructuur en het verenpakket zorgen voor een optimaal luchttransport. Het gebruik van natuurlijke materialen en vezels stimuleert het verspreiden en afvoeren van vocht.

Meesterschap
30 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van matrassen staat garant voor het gebruik van de nieuwste onderzoeken, materialen en technieken.

Hygiëne
De materialen bieden geen voedingsbodem voor schimmels en huismijt. De te reinigen hoezen en de optimale ventilatie zorgen voor een hygiënisch gebruik.

 

1. Natuurlijk Perfo latex

2. Rand-tot-rand techniek

3. Micro pocketvering

4. Optimale ventilatie

5. Hollands meesterschap

6. Hoes afrits- & reinigbaar Proefliggen bij u in de buurt? »