Matrassen

Mondriaan
EvoPore®
Het Zwitsers EvoPore schuim biedt actieve ondersteuning aan het lichaam. De open celstructuur zorgt voor extra ventilatie en vochtafvoer.

Rand-tot-rand techniek
Over de gehele breedte van het matras zijn pocketveren aangebracht. Dit zorgt voor een optimaal comfort door gelijke tegendruk en voor extra ventilatie door het ontbreken van afsluitende randbalken.

7 zone pocketvering
De pocketvering biedt vanuit 7 zones ondersteuning aan het lichaam. Schouders, taille en heup krijgen gebalanceerde tegendruk, zodat de ruggenwervel recht ligt: gezond en rustgevend.

Ventilatie
Het schuim met open celstructuur en het verenpakket zorgen voor een optimaal luchttransport. Het gebruik van natuurlijke materialen en vezels stimuleert het verspreiden en afvoeren van vocht.

Meesterschap
30 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van matrassen staat garant voor het gebruik van de nieuwste onderzoeken, materialen en technieken.

Hygiëne 
De materialen bieden geen voedingsbodem voor schimmels en huismijt. De te reinigen hoezen en de optimale ventilatie zorgen voor een hygiënisch gebruik.

1.  Actieve support

2. Rand tot rand techniek

3. Optimale ventilatie

4. Hollandse meesterschap

5. Hoes afrits-& reinigbaarProefliggen bij u in de buurt? »